手机版免费av片视频在线观看

ANYAR

PRODUK

BabaganAS

? ? ? TOPFEELPACK CO., LTD?minangka produsen profesional, khusus ing R&D, manufaktur lan pemasaran produk kemasan kosmetik. Topfeel nggunakake inovasi teknologi sing terus-terusan kanggo nyukupi pasar kemasan kosmetik sing ganti, terus nambah, menehi perhatian marang manajemen merek pelanggan lan gambar sakabèhé. Gunakake desain sing sugih, produksi, lan pengalaman ing layanan pelanggan gedhe, sanalika bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo kemasan.

? ? ? Ing taun 2021, Topfeel wis nindakake meh 100 set cetakan pribadi. Tujuan pembangunan yaiku "1 dina kanggo nyedhiyakake gambar, 3 dina kanggo ngasilake protipe 3D ", supaya pelanggan bisa nggawe keputusan babagan produk anyar lan ngganti produk lawas kanthi efisiensi dhuwur, lan adaptasi karo owah-owahan pasar. Ing wektu sing padha, Topfeel nanggapi tren perlindungan lingkungan global lan nggabungake fitur kayata "bisa didaur ulang, bisa didegradasi, lan bisa diganti" dadi cetakan sing luwih akeh kanggo ngatasi kesulitan teknis lan nyedhiyakake produk kanthi konsep pembangunan sing bener-bener lestari.

?

手机版免费av片视频在线观看